Интернет-супермаркет сельхозтехники ВАГРО Продажа сельхозтехники и комплектующих к ней.

Договор поставки

ДОГОВІР  ПОСТАВКИ 

1. Предмет договору 

1.1. Продавець зобов”язується передати у власність, а Покупець прийняти і оплатити „Товар”, за договірними цінами та в асортименті згідно рахунку-фактури, які є невід”ємною частиною Договору.

1.2. Продавець повинен передати Покупцю також видаткову накладну та  зареєструвати податкові накладні в єдиному державному реєстрі податкових накладних.

1.3. Загальна сума Договору визначається на підставі сплачених рахунків.

 

2. Ціна та порядок оплати 

2.1. Ціна на Товар встановлюється Продавцем і зазначається у відповідних рахунках-фактурах, оформлених як додатки до даного договору, які є його невід’ємними частинами. Погодженням ціни на Товар зі сторони Покупця є перерахування останнім коштів на розрахунковий рахунок Продавця у відповідності до рахунку-фактури.

2.2. Виставлення рахунку-фактури здійснюється за заявкою Покупця в письмовій або усній формі.

2.3. Покупець здійснює  передплату та повну оплату кожної партії Товару відповідно до виставленого Продавцем рахунку-фактури.

2.4.  У зв’язку з необґрунтованою відмовою від Товару, передплата не повертається. 

 

3. Термін та порядок поставки товару 

3.1. Товар повинен бути відпущений (переданий) Покупцю на протязі 10-ти банківських днів з моменту отримання оплати за товар.

3.2. Приймання Товару за кількістю та якістю здійснюється Покупцем в момент отримання його від Продавця.

3.3. Пункт відвантаження – склад Продавця.

 

4. Якість товару 

4.1. Якість Товару повинна повністю відповідати діючим в Україні державним стандартам і підтверджується документами, передбаченими діючим законодавством.

 

5. Відповідальність сторін

5.1. У разі невиконання або неналежного виконання зобов”язань за цим Договором сторони несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

5.2. Претензії щодо якості поставленого Товару можуть бути заявлені Покупцем до Продавця в строк не пізніше 10 (десяти) календарних днів з дня передачі Товару. Претензія надається у письмовому вигляді та повинна супроводжуватись документами, що підтверджують викладені в претензії обставини.

5.3.  Пред’явлення претензії за якістю та асортименту, допускається тільки у відношенні товару в стані поставки.

5.4. За порушення строків сплати, передбачених даним Договором, Покупець сплачує Продавцю пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ, що діяла в період, за який нараховується пеня, від суми зазначеної у рахунку за кожний день прострочення.

 

6. Інші умови 

6.1. Суперечки між сторонами вирішуються шляхом переговорів, а при неможливості досягнення згоди вирішуються в судовому порядку згідно чинного законодавства України.

6.2. В зв’язку з вступом в дію Закону України «Про захист прав персональних даних» та беручи до уваги, те що при укладанні договору Сторонам стають відомі персональні дані  ( далі по тексту ПД ) фізичних осіб ( дані про контрагентів ФОП і дані про фізичних осіб, які є вповноваженими представниками юридичних осіб), з метою дотримання положень Закону України «Про захист прав персональних даних», суб’єкти ПД підписуючи даний договір:

- підтверджують, що дали згоду на забір, використання й включення їх ПД у бази персональних даних Сторін, з метою здійснення господарської діяльності згідно Статуту/Свідоцтва, Податкового кодексу України, Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону  України « Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні»:

- підтверджують, що проінформовані про свої права ( ст..8 Закону України « про захист персональних даних») і про мету збору ПД.

6.3. Продавець свідчить, що він має статус платника податку на прибуток на загальних підставах.

6.4. Даний Договір набуває чинності з моменту його підписання Сторонами і діє на протязі одного року з моменту його укладання.

6.5. Даний Договір складений у 2-х примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної із сторін.

6.6. Зміни та доповнення до цього Договору мають бути оформлені в письмовій формі за підписами та печатками сторін.